Digitalisaatio muuttaa maailmaa ja automatisoi monia työtehtäviä. Tämä antaa meille mahdollisuuden lisätä luovan ajattelutyön tekemistä. Mahtavaa, vai mitä? Itse en ainakaan pidä rutiineista ja olen jo pitkään haaveillut assarirobotista, jolle voisin siirtää kaikki tylsät työt.
Lukeminen avartaa ajattelua ja kirjoittaminen jäsentää ajatuksia. Näiden lisäksi erinomainen työkalu, joka auttaa omien ajatusten selkeyttämisessä, uusien oivallusten ja näkökulmien tuottamisessa on coaching.
Harmillista kyllä coachaukselle ei löydy suomenkielistä sopivaa käännöstä, joka avaisi tätä prosessia. Urheilumaailmassa coach on valmentaja mutta työelämän coach ei ole valmentaja eikä coachaus tarkoita valmentamista. Kyse ei siis ole olleenkaan siitä, että coach neuvoo, opettaa tai antaa ohjeita. Coachaus ei myöskään ole mentorointia, vaan se on tasavertaista keskustelua, jossa coach keskittyy coachattavan ajatteluprosessiin, haastaa ja ohjaa oivalluttamista kysymyksillä.
Luovuus on korvaamaton voimavara työelämässä ja tiimin toiminnassa. Sen avulla voidaan löytää uusia ratkaisuja ja luoda innovatiivisia ajatuksia. Lukeminen, kirjoittaminen ja coaching ovat tehokkaita työkaluja luovan ajattelun edistämiseen. Jos kaipaat tukea työssäsi tai haluat kehittää luovuuttasi, coachaus voi olla juuri se oikea askel eteenpäin. Tartu tilaisuuteen ja varaa maksuton tutustumistapaaminen, jotta voit löytää uusia näkökulmia ja ratkaisuja työelämän haasteisiin. Älä jää yksin ongelmiesi kanssa, vaan ota askel kohti luovempaa ja tehokkaampaa työskentelyä!
ps. yllä näytetyn kuvan on tehnyt tekoäly.
Onko sinulla haaste tai ongelma työssäsi, josta haluaisit keskustella, mutta sinulla ei ole ketään, jonka kanssa voisit luottamuksella siitä puhua?
Etsitkö vastauksia esihenkilötyön haasteisiin?
Oletko jumissa työurasi kanssa?
Varaa maksuton tutustumistapaaminen tästä